Wendy Ceulemans


Geestenspoor 17a 2180 Ekeren
0496 66 46 26 Klik om te bellen

Over Wendy Ceulemans

Iedereen voelt zich weleens slecht. Als je het gevoel hebt dat je er zelf moeilijk uitkomt, is het een goed idee om hulp te gaan zoeken.
Erover praten is al een eerste stap. En alles wat gezegd wordt, is 100% confidentieel. Samen bekijken we vervolgens welke vorm van hulp je nodig hebt en hoelang. Mijn aanpak is erop gericht je zo snel mogelijk een 1e goed gevoel te geven, zodat je de hoop en de moed krijgt om verder te gaan.

Hieronder vind je enkele problemen waarmee je bij mij terecht kan. Maar ook als je je niet herkent in onderstaande 'lijst', ben je meer dan welkom. Mijn therapie is gericht op succeservaringen, vooral aan het begin van de therapie. Deze is essentieel om het genezingsproces op gang te brengen.
Sombere gevoelens - depressie - angsten - rouwverwerking - irrationele gedachten - gevoelens van overspannenheid - het even niet meer aankunnen - burn-out - relatieproblemen - traumaverwerking- anders zijn - hooggevoeligheid ...

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd binnen mijn traject : klassieke psychologie (universiteit), psychotherapie (Integratieve en Humanistiche psychologie, 4 jarige opleiding), relaxatietherapie, Master burn-out coaching, traumatherapie, integrale coaching (Centrum Open Mind) en Voice Dialogue (Voice Dialogue instituut).
Ik ben tevens lid van de Belgische Verenigingen voor Psychotherapeuten.
Mijn therapie is gericht op succeservaringen, vooral aan het begin van de therapie. Deze is essentieel om het genezingsproces op gang te brengen.

Foto's

Wendy Ceulemans in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Gedrags- en cognitieve therapie
Psychoanalyse
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout

Werkvormen

Gesprekken

Onze locatie

Logo Wendy Ceulemans

Wendy Ceulemans

Wendy Ceulemans


Geestenspoor 17a 2180 Ekeren
0496 66 46 26 Klik om te bellen