Waroux Stefan


Luxemburgstraat 66 9000 Gent
+32489471576 Klik om te bellen

Over Waroux Stefan

Hallo,

Welkom op mijn profiel. Soms ben je niet tevreden met je situatie, het is teveel om alleen te dragen, het loopt niet zoals je wil, je bent uit balans, misschien ben je vast komen te zitten, of je hebt het gevoel de weg te zijn kwijtgeraakt, enz. In mijn praktijk kan je terecht met problemen en vragen waar je op dit moment alleen niet uitkomt. Misschien herken je jezelf in een van de onderstaande items.

Voor wat kan je bij mij terecht: 

  • Je twijfelt aan jezelf. Je wil meer zelfvertrouwen ontwikkelen en assertiever worden. Je hebt een negatief zelfbeeld
  • Je wil meer halen uit het leven. Je wil meer duidelijkheid over wie je bent en waar je naartoe wil, privé of op je werk.
  • Je bent op zoek naar individuele mindfulness training of meditatietraining.
  • Je voelt je uitgeblust, je hebt geen zin meer. Je wil terug zin krijgen in wat je doet of je zit met bepaalde levensvragen
  • Je bent op zoek naar loopbaanbegeleiding of je zit met een probleem op je werk.
  • Je wil werken aan vermindering van stressklachten, vermoeidheid en spanning. Je hebt burn-out klachten. Je hebt het gevoel in een midlifecrisis te zitten.
  • Je hebt behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Je wil meer inzicht krijgen in je eigen gevoelsleven


Ook wanneer je klachten of problemen hebt die hier niet vermeld staan, neem gerust contact met mij op.

WERKWIJZE

 

De therapie begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek luister ik naar je verhaal en de klachten of problemen waar je tegenaan loopt. Daarnaast zal ik je ook enkele vragen stellen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wie je bent als persoon, wat je hulpvraag is en wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Na dit intake-gesprek nodig ik je uit om te bekijken of je voldoende vertrouwen in mij en mijn werkwijze hebt om te kunnen werken aan de verandering waar je naar verlangt. Een goede klik is immers van groot belang als je op ontdekkingsreis wil gaan in je eigen “binnenwereld”. Therapie gaat over bewust worden van dat wat nog onbewust is: gedrag, gevoelens, gedachten, lichamelijke sensaties, enz.

Vertrouwen, respect en empathie vormen de basis van mijn gesprekken met jou. Het creëren van een veilige omgeving voor de cliënt staat voorop. Een omgeving waarin jij het gevoel krijgt dat er zonder oordeel naar jouw verhaal geluisterd wordt en dat je kunt vertrouwen op de therapeut, is de belangrijkste eerste stap.

Vanuit mijn vorming als psychotherapeut in de Interactionele Vormgeving werk ik vanuit een integratieve benadering, dat wil zeggen dat de cliënt en zijn hulpvraag centraal staan. Ik werk dus niet vanuit één bepaalde therapeutische stroming, maar combineer deze in afstemming op de cliënt. Lees hieronder verder voor een woordje uitleg.


Voor meer informatie kan je terecht op mijn website: www.stefanwaroux.be

Foto's

Waroux Stefan in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Psychoanalyse
Stress en Burnout

Werkvormen

Gesprekken
Huiswerkopdrachten

Onze locatie

Logo Waroux Stefan

Waroux Stefan

Waroux Stefan


Luxemburgstraat 66 9000 Gent
+32489471576 Klik om te bellen