Terug

Waar kan ik best hulp zoeken?

Annemie Adams

Mijn partner is aan het begin van onze relatie ontrouw geweest.  Alhoewel ik in de eerste plaats deze ontrouw heb vergeven en proberen vergeten.  Ben ik gedurende 15 jaar altijd blijven vragen om meer uitleg waarom deze ontrouw.  Nu 16 jaar later is dit voor mij een ware obsessie geworden.  Ik kan dit niet vergeten, noch vergeven.  Hij heeft mij de sexuele details opgebiecht, maar nog kan ik dit niet plaatsen.  Ik voel haat, liefde, en gans het gezin lijdt onder deze situatie.  Wij zijn reeds bij een psycholoog (relatietherapie) geweest, maar dit is te soft.  Ik blijf geobsedeerd door het verleden van mijn partner.  Sinds 1 jaar is onze relatie een hel.  Waar kan ik best hulp zoeken?


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste,

Ik veronderstel dat het probleem complexer is dan enkel de ontrouw van 16 jaar geleden. Mogelijk heeft dit te maken met een emotionele bindingsproblematiek waardoor het wantrouwen niet kan ombuigen naar vertrouwen.

U zou zich graag verbinden want u zegt liefde te voelen, maar u voelt haat want u wantrouwt...

Een probleem dat al 16 jaar knaagt is uiteraard te complex om even met een mailtje op te lossen.

U mag gerust ter info mijn website eens bekijken.

Mocht u interesse hebben om hierover eens een gesprek te hebben dan mag u me altijd bellen tijdens de afspraakmomenten die u terugvindt op de website.

mvgr

Birgit Homblé


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

 

Geachte Mevrouw,

 

Ik heb je vraag gelezen. Ik zie dat je situatie heel moeilijk is. Ter informatie meld ik u dat ik sinds een tiental jaar  mensen begeleid met traumatische ervaringen.

Meer informatie over mijn benadering 'Somatic Experiencing' en mijzelf vindt u op mijn website.

U bent altijd welkom.

 

Met vriendelijke groeten,

Hector Vermijlen