Terug

Bieden jullie hulp bij het verwerken van een trauma?

Cornelis Lodewijks

Ruim 2 jaar geleden hebben we (ik, mijn vrouw, mijn dochter en haar vriend) een zwaar auto-ongeluk gehad. We werden van achteren geraatk door een dronken chauffeur, zijn van de weg geraakt, 7 tot 8 keer over de kop gegaan. Mijn vrouw en de vriend van mijn dochter zijn uit de auto geslingerd. De jonge (21)is overleden, mijn vrouw had zwaar lichamelijk letsel. Het heeft 3 kwartier geduurd eer de eerste hulp arriveerde (helikopter). In de ochtend om 5 uur, dus heel donker. Daarna zijn er nog een aantal hele traumatische dingen gebeurd. Ik krijg steeds meer last van de beelden, depressies etc.. En heb dringend behoefte aan hulp. Ik woon in de omgevind van Turnhout, dus daar zou ik graag hulp krijgen. Weten jullie een goede traumatherapeut?

 


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte, je kan informeren bij BIPE, Kortenberg, die organisatie leidt EMDR practitioners en Psychotraumatologen op. Succes.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

 

Geachte Heer,

 

Ik heb uw vraag gelezen. Ik zie dat je situatie heel moeilijk is. Ter informatie meld ik u dat ik  sinds een tiental jaar  mensen begeleid met traumatische ervaringen. Ik heb me toegelegd op Somatic Experiencing, een lichaamsgerichte benadering voor het verwerken van traumatische ervaringen. Meer informatie hierover en over mezelf vindt u op mijn websit.

Ik wens je ondertussen veel sterkte.

 

Vriendelijke groeten,

Hector Vermijlen