Vorm geven in interactie


Delinstraat 45 2060 Antwerpen
0486 50 16 08 Klik om te bellen

Over Vorm geven in interactie

Mijn naam is Brigitte Verdonk, ik ben psychotherapeute, en ik heet je welkom in mijn praktijk Vorm geven in interactie.

Je kan therapie, de bijzondere samenwerking tussen cliënt en therapeut, zien als een proces van vorm geven in interactie. Overtuigingen, behoeften, wat bewust of onbewust vat heeft op jouw leven, krijgt in interactie vorm, kan vatbaar worden, hanteerbaar, ... .

Heb je te maken met ingrijpende en pijnlijke gebeurtenissen en zoek je ondersteuning bij het verwerken ervan, verlang je ernaar om dingen in je leven anders aan te pakken, staan gevoelens van angst, van boosheid, van verdriet, pijn, stress, uitputting, lusteloosheid, ... je goed functioneren in de weg, lopen jullie vast in jullie relatie, heb je behoefte aan persoonlijke groei, ... ? In therapie ga ik samen met jou of samen met jullie een stuk van de weg.

Ik zal me daartoe zo goed mogelijk afstemmen op jou/jullie en op jouw/jullie hulpvraag, ruimte biedend voor jouw/jullie verhaal en met respect voor wie jij, jullie zijn.

Daarbij werk ik vanuit Interactionele Vormgeving. Deze therapiestroming integreert elementen uit onder meer de gedragstherapeutische en de cognitieve benadering, de existentieel/experiëntiële, de systeemtheoretische en de contextuele benadering en de transpersoonlijke benadering. Met die veelheid en verscheidenheid aan inzichten ga ik op zoek naar de ingang die het best past bij jou en bij jouw hulpvraag, zodat we op een vruchtbare manier kunnen samenwerken. Ik combineer gesprekstherapie met creatieve werkvormen.

Voor sessies geef ik de voorkeur aan face2face maar ik bied ook online en telefonisch sessies aan. Voor de online sessies maak ik gebruik van doxy.me. Je hoeft er geen software voor te installeren en het is gdpr-proof.

Behandelingen

Integratieve psychotherapie

Onze locatie

Logo Vorm geven in interactie

Vorm geven in interactie

Vorm geven in interactie


Delinstraat 45 2060 Antwerpen
0486 50 16 08 Klik om te bellen