Therapie Tijd


Capittelstraat 33 3200 Aarschot
0473936464 Klik om te bellen

Over Therapie Tijd

Waarom is Therapie Tijd de beste keuze voor jou?

Therapie Tijd biedt psychotherapeutische en trauma verwerkende hulp aan volwassenen en jongvolwassenen. We streven ernaar werkelijk met je in verbinding te gaan, de kern van je klacht(en) te doorgronden en door gebruik van verschillende methodieken jou in je kracht te zetten.

Meer over Therapie Tijd:

Loop je even uit de rails of helemaal vast? Dan ben je aan het juiste adres. Welkom op de weg naar je Zelf. Bij Therapie Tijd nemen we de tijd voor jou. We luisteren aandachtig naar je verhaal en naar wat jij nodig hebt. We toetsen af en verkennen wat je verder helpt. We gaan aan de slag op jouw tempo, jij bepaalt. We gebruiken methoden uit de meest bekende therapeutische stromingen en het nieuwste neurowetenschappelijk onderzoek. We beschouwen en evalueren. Totdat jij je beter in je vel voelt. En liefst nog, barst van de energie.

Wat kan Therapie Tijd je bieden?

Therapie Tijd Biedt psychotherapie en traumatherapie. We kunnen je helpen bij: stress, burn-out, depressie, afscheid, andere levensfase, angst, dwang, fobie, levenskeuzes, levensvragen, trauma, nachtmerries, introversie, assertiviteit, identiteit.

Wie gingen je voor?

Cliënten vertellen: - Pieter, 44 jaar: "Ik vond het zeer aangenaam om tijdens de periode dat ik het moeilijk had dit luisterend oor te vinden. Iemand waar ik alles ronduit tegen kon zeggen en mijn emoties kon laten zien: ik kon er vloeken en schelden, tranen laten, vragen stellen en dit alles zonder oordeel. Ze heeft me dingen doen inzien en bruikbare tips gegeven." - Lily, 38 jaar: "Ik leerde om over mijn zorgen te spreken, er woorden voor te vinden. En hoe ik thuis in dialoog kan gaan met mijn zoon. Dat heeft enorm geholpen. Doorheen de therapie kreeg ik inzicht in mijn eigen problematiek uit mijn jeugd en hoe dat mijn gedrag thuis beïnvloedt. Gewoon omdat ik in therapie ging, is heel de relatie met mijn zoon veranderd. Bijzonder." - Stephanie, 43 jaar: "De diepe gesprekken brachten mij tot nieuwe ontdekkingen die dan weer een aanleiding vormden om bestaande zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Een invalshoek die troost bood en die ik stilaan leerde aanvaarden." -

Therapie Tijd in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Contextuele therapie en hulpverlening
E.m.d.r.
Echtscheidingsproblematiek
Gedrags- en cognitieve therapie
Hooggevoeligheid
Integratieve psychotherapie
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Oplossingsgerichte psychotherapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie

Werkvormen

Brainspotting
Duplomethodiek
E.M.D.R. en re-attach
Familieopstellingen
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Meditatie

Onze locatie

Logo Therapie Tijd

Therapie Tijd

Therapie Tijd


Capittelstraat 33 3200 Aarschot
0473936464 Klik om te bellen