Tania Verhulst - Psychotherapie - Mindfulness - Yoga


Keefstraat 30 9200 Grembergen

Evidence based (wetenschappelijk bewezen werkzaam)
Multidisciplinair academisch geschoolde therapeute
Je word expert van jouw eigen zenuwstelsel

Over Tania Verhulst - Psychotherapie - Mindfulness - Yoga

Tania Verhulst is een academisch geschoolde Psychotherapeute, Mindfulnesstrainer en Yogadocente met jaren ervaring in het begeleiden van mensen in groepsverband en persoonlijke begeleiding.

Als gecertificeerd mindfulnesstrainer en gediplomeerd psychotherapeute...is zij expert op het gebied van begeleiden van personen met stressgerelateerde klachten en een breedspectrum aan psychische hulpvragen.

Haar laagdrempelige Starttherapie (1 oriëntatiesessie + 5 gesprek & praktijksessies) baseert op een combinatie van therapeutische ondersteuning en praktijkoefeningen uit het mindfulnessveld. Deze unieke methodiek werd bij gestructureerd onderzoek op aanpak en werkzaamheid gepeild en krachtig bewezen. Enkele concluderende resultaten over de bevordering van het psychische welbevinden dmv deze breed inzetbare werkvorm zijn raadpleegbaar door via google de docentes naam in te voeren en door te klikken naar haar website.

Neem gerust een kijkje ! U kan er tevens commentaren van deelnemers en clienten vinden.

 

Foto's

Artikelen

Triple V Starttherapie: Mentale basisbehoeften als fundament voor psychisch welbevinden

Triple V Starttherapie verwijst in naam naar drie specifieke gesteldheden waar mensenhersenen opmerkelijk gevoelig voor zijn en die via neurobiologisch en – psychologisch weg ons doen en laten...

Onze locatie

Logo Tania Verhulst - Psychotherapie - Mindfulness - Yoga

Tania Verhulst - Psychotherapie - Mindfulness - Yoga

Tania Verhulst - Psychotherapie - Mindfulness - Yoga


Keefstraat 30 9200 Grembergen