Rudi Mahieu SAZOEN SAmen ZOEken Naar ...


Brusselsesteenweg 544 2800 Mechelen
0491550541 Klik om te bellen

Over Rudi Mahieu SAZOEN SAmen ZOEken Naar ...

Waarom is Sazoen Samen Zoeken naar ... de beste keuze voor u?

Als psychotherapeut werk ik vanuit datgene wat bij jou of jullie op de voorgrond aanwezig is. Hierbij kijk ik vooral naar je voorkeur om klachten aan te pakken: - cognitief (weten, wat is er aan de hand, wat kunnen we doen) ; gedrag (wat moet ik/wij doen...) of vanuit het gebeuren (emotioneel): ik voel me teneergeslagen; ik kan met mijn mijn emoties geen blijf,...). Daarna gaan we samen bekijken hoe we gedachten - gedrag - gevoelens met elkaar in verbinding kunnen brengen.

Meer over Sazoen Samen Zoeken naar ...:

Ik  - Rudi Mahieu- werk als zelfstandige therapeut en kom bij jou/jullie thuis indien je op de as Antwerpen - Mechelen woont. Daarnaast is het mogelijk om op therapie te komen in praktijkruimte het Appèl, Brusselsesteenweg 544 2800 Mechelen. Dit enkel na afspraak. In de praktijk heb ik enkel afspraken op maandagavond. Meer informatie is terug te vinden op mijn website www.sazoen.be

Wat kan Sazoen Samen Zoeken naar ... u bieden?

Ik doe zowel aan relatietherapie als individuele therapie. Daarnaast is het ook mogelijk om gezinstherapie te krijgen. AL deze therapievormen worden aan huis gegeven of op maandagavond na afspraak in de praktijk. Daarnaast verzorg ik vorming en infosessie aan socio-culturele organisaties.

Wie gingen u voor?

Mensen die bij mij komen hebben verschillende klachten zoals relatieproblemen, rouw- en verdriet, het niet meer zien zitten (depressie), laag zelfbeeld, onzekerheid, angst,.... Door mijn therapeutische aanpak (I.V. therapie) is iedere begeleiding anders en op maat van de cliënt. De cliënt met de vraag staat centraal. Vanuit een niet beoordelende houding werken we vanuit de kwaliteiten en de vaardigheden die ieder heeft. Het merendeel van mijn cliënten zijn koppels (ongeveer 60 %). Individuele cliënten maken ongeveer 40 % uit van diegenen die in begeleiding komen.

Organisaties en bedrijven kunnen beroep doen op mij voor het uitwerken van een infosessie of voor individuele begeleiding van werknemers op de werkvloer. Zo werk ik samen met zorgbedrijven, OCMW en lokale dienstencentra.

Foto's

psychotherapeut

Rudi Mahieu SAZOEN SAmen ZOEken Naar ... in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Contextuele therapie en hulpverlening
Echtscheidingsproblematiek
Gedrags- en cognitieve therapie
Hartcoherentie
Integratieve psychotherapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie
Traumatherapie
Video- en online consultaties
Volwassenen
Wandeltherapie

Werkvormen

Act
Brainspotting
Gesprekken
Neuro linguïstisch programmeren

Onze locatie

Logo Rudi Mahieu    SAZOEN  SAmen ZOEken Naar ...

Rudi Mahieu SAZOEN SAmen ZOEken Naar ...

Rudi Mahieu SAZOEN SAmen ZOEken Naar ...


Brusselsesteenweg 544 2800 Mechelen
0491550541 Klik om te bellen