Psychotherapie de Bouwsteen


Rijtenstraat 81 3920 Lommel
0477 67 35 54 Klik om te bellen

Over Psychotherapie de Bouwsteen

Waarom is Psychotherapie de Bouwsteen de beste keuze voor u?

Psychotherapie de Bouwsteen staat voor professionele en kwaliteitsvolle oplossingsgerichte, cognitieve, systeem therapie en opvoedkunde waar de cliënt centraal staat.

Meer over Psychotherapie de Bouwsteen:

Onze visie: Psychotherapie de Bouwsteen is een groepspraktijk voor psychotherapie en coaching. Wij hebben ons gespecialiseerd in oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie. Het is een vorm van psychotherapie die gericht is op het versterken van de autonomie van de cliënt, waarbij de aandacht vooral uitgaat naar de oplossing in plaats van het probleem. De therapeut stimuleert de cliënt om zich een toekomst voor te stellen waarin het probleem zich oplost. Het uitgangspunt is dat het niet altijd nodig is om inzicht in het ontstaan van problemen te hebben om deze te kunnen oplossen. (Bron: VVDO)

Wat kan Psychotherapie de Bouwsteen u bieden?

Wij zoeken samen met U naar oplossingen voor relatieproblemen, nieuw samengestelde gezinnen, traumaverwerking, seksueel misbruik, stress en spanningen, burn-out, depressie, emotionele problemen, angst- en paniekaanvallen, faalangst, gedragsproblemen, opvoedingsproblemen,...

Wie gingen u voor?

Binnen onze praktijk bieden wij psychologische begeleiding en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met of zonder een beperking. Wij bieden zowel individuele-, relatie- als gezinstherapie aan. Professionele en kwaliteitsvolle hulpverlening bieden staat bij ons steeds voorop.

Psychotherapie de Bouwsteen in het kort

Behandelingen

Coaching
Gedrags- en cognitieve therapie
Hooggevoeligheid
Kinder-en jeugdpsychotherapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie
Traumatherapie

Werkvormen

-Duplomethodiek
Gesprekken
Huiswerkopdrachten

Onze locatie

Logo Psychotherapie de Bouwsteen

Psychotherapie de Bouwsteen

Psychotherapie de Bouwsteen


Rijtenstraat 81 3920 Lommel
0477 67 35 54 Klik om te bellen