Psychotherapeute Mieke Mariman


Frans Van Ryhovelaan 204 9000 Gent
0496299084 Klik om te bellen

Over Psychotherapeute Mieke Mariman

Psychotherapie

Ook iets voor jou

Vind je het juiste puzzelstukje niet? Zie je de hele puzzel niet meer voor je? Je levenspad bewandelen is geen perfecte weergave van die oorspronkelijke foto; het is een zoeken en uitproberen. Alles eventjes opzij leggen en later – met nieuwe inzichten – er weer met volle moed tegenaan gaan. Als therapeut zoek ik graag mee met jou, welke puzzel jij voor ogen hebt, wat jouw doelen zijn.

In therapie gaan, is dat puzzelstukje vinden waar je al zo lang naar op zoek bent – of net een heel andere puzzel creëren. Jij bepaalt het ritme en de richting en ik ben graag jouw metgezel.

Als therapeute in de Interactionele Vormgeving, werk ik op maat van jouw hulpvraag, luister ik naar jouw noden en verlangens. Vanuit een veilige basis – gebaseerd op gelijkwaardigheid en zelfstandigheid – gaan we op zoek naar wat het jou nu moeilijk maakt en wat we wel of niet kunnen veranderen.

Ik werk meestal met gesprekstherapie, maar ook creatieve opdrachten kunnen soms bijdragen aan jouw proces. Alles gebeurt in samenspraak met jou en met het grootst mogelijke respect voor jouw traject.

In therapie gaan is een zoektocht, in en naar jezelf, eerlijk en mild naar jezelf durven kijken.

De eerste moeilijke, maar o zo moedige stap is al gezet: het verlangen naar verandering.

Welkom!

Psychotherapeute Mieke Mariman in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Gedrags- en cognitieve therapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout

Werkvormen

Gesprekken
Speltherapie

Onze locatie

Psychotherapeute Mieke Mariman


Frans Van Ryhovelaan 204 9000 Gent
0496299084 Klik om te bellen