Psycholoog Jolien Cobbaert


Kleine Steenstraat 12 9420 Erpe-Mere
0477803982 Klik om te bellen

Over Psycholoog Jolien Cobbaert

Wanneer je naar een psycholoog komt, is dit niet enkel omdat je een vraag hebt of een probleem ervaart, maar vooral omdat je het gevoel hebt dat je er zelf niet uit komt. Vaak ben je al een tijdje op zoek naar iets dat werkt voor jou. Als psycholoog help ik jou, om op jouw tempo op zoek te gaan naar wat jou het beste helpt.

Ik bied jou graag de tijd en ruimte om op verhaal te komen. Je kan met mij praten zonder je zorgen te moeten maken over mijn oordeel. In het eerste gesprek nemen we samen de tijd om jouw situatie, jouw probleem of jouw vraag in kaart te brengen. Hierbij geven we ook aandacht aan jouw sterke punten en wat goed gaat. Ik help jou om alles te structureren. Soms zijn hier ook meerdere gesprekken voor nodig.

De inzichten die je krijgt door alles in kaart te brengen, brengen soms al een verlichting, maar vaak is het nodig om op bepaalde zaken dieper in te gaan. Indien nodig, maak ik nadat we alles in kaart gebracht hebben, een op maat gemaakt behandelplan. Dit kan bestaan uit gesprekken of Acceptatie en Commitment Therapie (ACT). Ik maak ook gebruik van technieken gebaseerd op o.a. cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie en oplossingsgerichte therapie. Dit wordt steeds samen besproken. Als psycholoog kan ik je adviseren en ondersteunen, maar het grootste werk doe je zelf, daarom is het ook belangrijk dat jij je ook zelf in het behandelplan kan vinden.

Gedurende de therapie evalueren we regelmatig jouw vooruitgang en hoe jij de sessies ervaart. De bedoeling is dat we samen een tijdje op stap gaan, werken aan jouw verhaal, net zo lang tot jij het gevoel hebt dat je weer alleen op pad kan.

Een gesprek vindt steeds plaats na afspraak. Je kan me telefonisch bereiken op het nummer 0477/80.39.82 of via psycholoog@jolien.be

De prijs voor een gesprek bedraagt 60€. Ik help jou graag nakijken of een tussenkomst van het ziekenfonds mogelijk is. Op de website van het Vlaams Patiëntenplatform kan je alvast een overzicht terugvinden

Psycholoog Jolien Cobbaert in het kort

Behandelingen

Acceptatie en Commitment Therapie
Gedrags- en cognitieve therapie
Loopbaanbegeleiding
Stress en Burnout

Werkvormen

Gesprekken
Huiswerkopdrachten

Onze locatie

Logo Psycholoog Jolien Cobbaert

Psycholoog Jolien Cobbaert

Psycholoog Jolien Cobbaert


Kleine Steenstraat 12 9420 Erpe-Mere
0477803982 Klik om te bellen