Persephone - Coaching en Therapie


Oudstrijdersstraat 38 2140 Borgerhout
0483/61 89 50 Klik om te bellen

Over Persephone - Coaching en Therapie

Als Therapeut help ik mensen met allerlei soorten vragen: angsten, depressieve gevoelens, assertiviteit, hoogevoeligheid, burn-out, eenzaamheid ... .

De eerste fase van de therapie zal voornamelijk bestaan uit gesprekstherapie. Gaandeweg is er de mogelijkheid om dingen verder uit te diepen via andere methoden.

Eén van deze methode is Creatieve Therapie, waarbij allerlei expressievormen (beweging, klank en stem, tekenen/schilderen, … ) ondersteunend, verdiepend en bevrijdend kunnen werken in het therapeutisch proces.

Een andere werkvorm is Lichaamswerk. Via therapeutische aanraking kunnen er emoties, overtuigingen, ervaringen, ... die onbewust opgeslagen zitten in het lichaam, worden bewust gemaakt en bevrijd. 

Dit kan nog aangevuld worden met andere methoden uit de Transpersoonlijk Therapie, zoals o.a. lichaamsgerichte oefeningen, meditatieve oefeningen en gebruik van de verbeeldingskracht, opstellingen, emotioneel en energetisch werk, symboolcommunicatie, methoden uit Gestalttherapie, e.a. … en zijn ontstaan uit verschillende stromingen in de psychologie. 

Bovenstaande therapievormen kunnen helpen om de opgedane inzichten te verdiepen en te verbinden in het gevoel. Hierdoor kunnen deze inzichten meer geïntegreerd worden in jezelf. Dit laatste is nodig om duurzame veranderingen te ervaren en je verworven inzichten ook toepasbaar te maken in je dagelijkse leven.

Daarnaast geef ik ook Loopbaancoaching: alle vragen en problemen die je ervaart i.v.m. jouw job en/of loopbaan kunnen hier aan bod komen. Je kan dit aan een goedkoper tarief volgen via loopbaancheques.

 ...  Meer info over mijn visie en werkwijze vind je op www.persephone.be.

Je kan ook altijd contact opnemen voor meer info via bovenvermeld telefoonnummer of via email info@persephone.be

hartelijke groet,
Kristel De Smedt

Foto's

Persephone - Coaching en Therapie in het kort

Behandelingen

Coaching
Hooggevoeligheid
Integratieve psychotherapie
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Stress en Burnout

Werkvormen

Creatieve therapie
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Meditatie

Onze locatie

Logo Persephone - Coaching en Therapie

Persephone - Coaching en Therapie

Persephone - Coaching en Therapie


Oudstrijdersstraat 38 2140 Borgerhout
0483/61 89 50 Klik om te bellen