Marijke Derèse


Romain Steppestraat 88E bus 3 2890 Puurs-Sint-Amands
0472 63 74 33 Klik om te bellen

Over Marijke Derèse

Waarom is Marijke Derèse de beste keuze voor jou?

FROM WHAT WAS TO WHAT IS POSSIBLE
Iedereen heeft een inherente blauwdruk die aanvoelt als de essentie. Als we vanuit onze blauwdruk in de wereld staan, dan klopt het plaatje: voor anderen én voor onszelf. Soms is het moeilijk om dat nog te geloven.
De kans is groot dat pijn, een blokkade of trauma uit het verleden een schaduw werpt op jouw essentie. Dan maken we eerst ruimte voor wat heling nodig heeft.
&
Misschien heb je vragen over wat mogelijk is in het heden/de toekomst. Je bent het geloof in jezelf, je mogelijkheden of wat mogelijk is in het algemeen verloren. We onderzoeken samen hoe jouw energie wil stromen in jouw leven, werk, de verbinding met anderen, ...
&
Ook voor re-integratie na langdurige afwezigheid kan je bij mij terecht. Als nog niet alle energie terug is of je nog klachten ervaart, kan je toch al een re-integratietraject starten.
We brengen in kaart wie je nú bent en waar je nog bang van bent maar vooral waar je van nature goed in bent, wat jouw energiegevers zijn. Deze aspecten bevorderen mee jouw herstel en zelfvertrouwen.
Een re-integratietraject kan een individuele keuze zijn en/of een bemiddeling tussen jou en je werkgever zijn om terugkeer naar de werkplek te begeleiden die door de verschillende partijen als een win-win wordt ervaren.

Welk traject we ook bewandelen, de focus ligt altijd op meer energie en plezier. Een professionele aanpak gericht op groei met tools om je mogelijkheden te ontdekken en waar te maken.

Marijke staat voor een professionele aanpak gericht op groei en veiligheid.

Wat beweegt jou? We zoeken samen hoe jij meer energie en plezier kan brengen in je leven en werk

Foto's

Marijke Derèse in het kort

Behandelingen

Balans werk-privé
Coaching
Contextuele therapie en hulpverlening
Echtscheidingsproblematiek
Hartcoherentie
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Stress en Burnout
Systeemtherapie
Traumatherapie
Wandeltherapie

Werkvormen

Creatieve werkvormen
Familieopstellingen
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Meditatie

Onze locatie

Logo Marijke Derèse

Marijke Derèse

Marijke Derèse


Romain Steppestraat 88E bus 3 2890 Puurs-Sint-Amands
0472 63 74 33 Klik om te bellen