Lutgarde Marie Vervaet


Boodtsstraat 21 9140 Temse
0496779953 Klik om te bellen

Over Lutgarde Marie Vervaet

Waarom is Lutgarde Marie Vervaet de beste keuze voor jou?

Voel je je depressief ? Heb je donkere gedachten ? Wringt het in je relatie ? Loop je vast in de opvoeding van je kinderen ? Energieloos ? Als ervaren therapeute ga ik samen met jou, je partner of je gezin op zoek naar de oorzaak. Ik ben jullie gids, jullie spiegel. In jezelf, in je relatie, in je familiegeschiedenis, in je werk ... Ik help jullie kijken naar de blinde vlekken.

Meer over Lutgarde Marie Vervaet:

Mijn ervaring in het werkveld en mijn opleiding is breed; Ik ben 4 jaar geschoold als therapeute in de Interactionele Vormgeving (integratief), 4 jaar als Contextueel therapeute, 1 jaar als Familieopsteller, 1 jaar als relatie-therapeute, facilitator Voice-Dialogue en bijgeschoold in zelfverwonding en trauma. De drijvende kracht in mijn werk is dat problemen een kans geven om te groeien en te veranderen op elke leeftijd. Op die wijze zie ik dat mensen door hun problemen aan te pakken groeien, opnieuw energie krijgen, beminnen. Het motto van de berenjacht: we kunnen er niet boven, we kunnen er niet onder, we kunnen er niet naast ... we moeten er door ... klopt.

Wat kan Lutgarde Marie Vervaet je bieden?

De meeste mensen hebben vrij snel resultaat van hun therapie. Daardoor heb ik geen wachtlijst, mensen stromen in en uit. Dat is al jaren de kracht van mijn praktijk.

Wie gingen je voor?

Mijn cliënteel is heel divers, dat beschouw ik als een kracht, ik kijk respectvol, open en onbevangen naar de mens in moeilijkheden, daardoor begeleid ik zowel jongeren, volwassenen, echtparen, gezinnen in alle vormen hetero-homo-lesbo, traditioneel- één-ouder-opnieuw samengesteld, welstellend of arm, hoog of laag opgeleid, autochtoon of allochtoon. Meestal werk ik in mijn praktijk in de Boodtsstraat 21 in Temse. In de Corona-tijd werk ik ook graag buiten in het park of geef wandeltherapie en ook videogesprekken. Mijn cliënten waarderen mijn directheid.

Lutgarde Marie Vervaet in het kort

Behandelingen

Coaching
Cognitieve gedragstherapie
Contextuele therapie en hulpverlening
Echtscheidingsproblematiek
Gestalttherapie
Groepstherapie
Hooggevoeligheid
Hoogsensitiviteit
Integratieve psychotherapie
Jongeren en adolescenten
Opvoedingsondersteuning
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Verliesverwerking
Video- en online consultaties
Volwassenen
Wandeltherapie
Zelfverwonding

Werkvormen

-Duplomethodiek
Creatieve therapie
Duplomethodiek
Familieopstellingen
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Meditatie
Neuro linguïstisch programmeren
Werken met dromen

Onze locatie

Logo Lutgarde Marie Vervaet

Lutgarde Marie Vervaet

Lutgarde Marie Vervaet


Boodtsstraat 21 9140 Temse
0496779953 Klik om te bellen