Livia Anquinet


Molenbergstraat 97 1700 Dilbeek
0468 17 75 03 Klik om te bellen

Over Livia Anquinet

Een opeenstapeling van kleine tegenslagen maakt je onzeker. Een pijnlijk voorval brengt je relatie uit evenwicht. Een plotse aangrijpende gebeurtenis belemmert goed samenleven in je gezin. Als moeilijke tijden zich aandienen, kan professionele ondersteuning houvast bieden.

Vanaf onze eerste ontmoeting richten we ons op wat er nu in jou en je omgeving leeft. Ik beluister je verhaal van zorgen en aarzelingen, van krachten en hoop.

Net als elke mens is ook elk probleem en elke situatie uniek. De professionele begeleiding is daarom op maat: we verkennen wat op dit moment moeilijk voor je is en wat jou hierbij het beste kan helpen met het oog op jouw toekomst. We exploreren de aanwezige hulpbronnen binnen je sociale en relationele netwerk. Als mens staan we namelijk niet alleen, maar steeds in verbinding en interactie met onze omgeving.

Therapie is bewegen, en daarbij loop ik even aan je zij.

Je kan als kind, jongere en volwassene bij me terecht voor zowel individuele, relatie- als gezinstherapie in het kader van diverse thema's zoals relatieproblemen, rouw- en traumaverwerking, suïcidaliteit, zwangerschapskeuzes, identiteit & zingeving, gezins- & opvoedingsproblemen, stress, burn-out, depressieve gevoelens, sociale vaardigheidstraining, weerbaarheid en begrenzing, zelfvertrouwen.

Voor een individuele sessie betaal je €50; voor een koppel- of gezinssessie €60. Een sessie duurt gemiddeld 55 minuten.

Vanuit mijn nieuwsgierigheid school ik me voortdurend bij en hanteer ik diverse werkvormen en materialen. Ik heb een universitaire opleiding als Licentiaat (Master) in de Klinische Psychologie en volg momenteel een vierjarige opleiding tot systeempsychotherapeut aan het IPRR (Instituut voor Psychotherapeutische Relaties en Reflectie). Naast mijn zelfstandige praktijk als psychologe-psychotherapeute bij JUNO, werk ik als coördinator van Werkgroep Verder, de organisatie in Vlaanderen voor nabestaanden na zelfdoding.

Meer info vind je op de website van groepspraktijk JUNO.

Foto's

Livia Anquinet in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Echtscheidingsproblematiek
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout

Werkvormen

Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Rollenspel

Onze locatie

Logo Livia Anquinet

Livia Anquinet

Livia Anquinet


Molenbergstraat 97 1700 Dilbeek
0468 17 75 03 Klik om te bellen