Liesbet Plissart


babelomstraat 7 3320 Meldert
0485110904 Klik om te bellen

Over Liesbet Plissart

Ik hou van mensen. Wat er tussen hen gebeurt, hoe een mens zich manifesteert in zijn meest eigen individualiteit via verbinding en connectie, dat is wat mij boeit. Hoe kan je dichter bij jezelf komen? Hoe kan je vanuit jouw eigenheid verbinding maken met anderen over de verschillen heen? Hoe kan je veerkrachtig in de wereld staan? Dit zijn essentiële vragen die de rode draad vormen in mijn praktijk. Ik nodig mensen en koppels graag uit om liefdevol in beweging te komen naar antwoorden op deze vragen, naar nieuwe manieren om hiermee actief te experimenteren. Zodat nieuwe wegen zich openen en er ruimte komt voor een vollere en meer vervullende manier van leven.

Mijn ruime praktijkervaring en brede kennis zet ik ook steeds meer in om collega psychotherapeuten te ondersteunen in hun werk. Hoe integreer je complementaire opleidingen of modellen? En hoe ga je om met lastige situaties of cliënten die je eigen 'knoppen' raken? In trainingen en supervisies begeleid ik collega therapeuten om krachtig in hun werk te staan.

En uiteraard is er naast mijn werk nog veel dat me boeit en voedt. Beweging en voornamelijk dans (Open Floor en 5 ritmes) is een onuitputtelijke bron van vreugde en verbinding met Liefde in mijn leven. In Hoegaarden, waar ik woon, kan je me daarnaast ook regelmatig in de natuur terugvinden, in mijn tuin of al wandelend, lopend of fietsend door de velden. Ik trek graag ook verder weg om mijn nood aan avontuur te voeden, andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ook jou hoop ik op een dag op m’n pad te ontmoeten…

“There is a kind of food Not taken in through the mouth Bits of knowing that nourish love. " Rumi

Foto's

Liesbet Plissart in het kort

Behandelingen

Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Integratieve psychotherapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Verliesverwerking
Video- en online consultaties
Volwassenen

Werkvormen

Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Meditatie

Onze locatie

Liesbet Plissart


babelomstraat 7 3320 Meldert
0485110904 Klik om te bellen