levenspassie


Damse Vaart Noord 6 8340 Oostkerke
0491 15 16 00 Klik om te bellen

Over levenspassie

Wat is Levenspassie?

Mijn naam is Nancy Verlée, oprichter van Levenspassie. Levenspassie is mijn praktijk voor Psychotherapie. De naam komt voort vanuit mijn opleiding als Therapeut in de Interactionele Vormgeving. Hierin onderzocht ik hoe men overlevingspassie kan omzetten in levenspassie. In mijn praktijk gaan wij samen op reis om meer passie in jouw leven te krijgen en een echte levenspassie te ontwikkelen.

Opleidingen

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen ben ik buiten mijn opleiding in Gezinswetenschappen ook bevoegd als therapeut in de Interactionale Vormgeving. Daarbij heb ik meerdere opleidingen, jaaropleidingen en trainingen gevolgd, zoals EMDR Practitioner, koppeltherapie en daderhulpverlening. Op dit moment volg ik een 2-jarige opleiding voor Psychotraumatologie aan de Universiteit van Luik in samenwerking met het Belgisch Insituut voor Pyschotrauma.

Waarvoor kan je bij Levenspassie terecht?

Bij Levenspassie kan je terecht voor verschillende integratieve psychotherapie en psychotraumatologie. Heb je bijvoorbeeld last van een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, angstaanvallen, depressie of een burn-out? Dan ben je bij Levenspassie aan het juiste adres. Wij helpen iedereen vanaf 14 jaar en kunnen ook hulp bieden voor koppels of gezinnen. Daarnaast kan ik je ook helpen met het verwerken van trauma’s door het gebruik van EMDR (Eye Movement Desensitization Reprocessing). Hierbij verminderen wij het negatieve affect rond de traumatische herinnering en herwerken wij het trauma. Verder kan ik je helpen door middel van krachtige en groeigerichte supervisie. Bij mensen met een stresvolle baan, is er wel eens baat bij een uitlaatklep. Een supervisiegesprek is hier de perfecte oplossing voor.

Waarom Levenspassie?

In onze sessies gaan wij samen op pad. Wij proberen samen ervoor te zorgen dat jij meer passie in het leven krijgt. Dit proces kan pijnlijk of confronterend zijn, maar werkt tegelijkertijd ook bevrijdend en verbindend. Bij Levenspassie creëren wij een veilige omgeving voor jou om tot rust te komen. Je kan het zien als twee experts die met elkaar in gesprek zijn. Ik als expert in therapie en jij als expert van jouw eigen leven.


Wil je meer informatie over hoe ik jou kan helpen, of wil je een afspraak met mij maken? Neem dan gerust contact met mij op of bekijk mijn website. Ik hoor graag van je!

Samen Overlevingspassie omzetten in Levenspassie

Foto's

levenspassie in het kort

Behandelingen

Aandachttraining
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Contextuele therapie en hulpverlening
E.m.d.r.
Echtscheidingsproblematiek
Gedrags- en cognitieve therapie
Gestalttherapie
Kinder-en jeugdpsychotherapie
Lichaamsgerichte therapie
Psychoanalyse
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie
Volwassenen

Werkvormen

Dramatherapie
Duplomethodiek
E.M.D.R. en re-attach
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Rollenspel
Speltherapie
Theatertherapie
Werken met dromen

Onze locatie

Logo levenspassie

levenspassie

levenspassie


Damse Vaart Noord 6 8340 Oostkerke
0491 15 16 00 Klik om te bellen