Leen De Vuyst


Gevaartsestraat 48 8020 Oostkamp
0497 50 12 75 Klik om te bellen

Meer dan 20 jaar ervaring
Doorleefde lichaamsgerichte aanpak
Brainspotting

Over Leen De Vuyst

Je kan bij me terecht wanneer je niet enkel wilt praten over je probleem, maar er ook mee aan de slag wilt. Ik werk actiegericht (concrete opdrachten) en lichaamsgericht (adem, stress en trauma releasing exercises,...)

Ik ben master in de communicatiewetenschappen en gediplomeerd integratief psychotherapeute met een specialisatie rond lichaamsgerichte psychotherapie. Ik bestudeer reeds jaren de wisselwerking tussen het lichaam en de psyche, voor mezelf en in de begeleiding van anderen.
Gesprek, lichaamswerk, brainspotting en psychodrama zijn o.a. mijn werkvormen. Ik werk volledig zelfstandig in mijn eigen praktijk, samen met mijn man Henk Dewitte.

Integratieve psychotherapie is een integratie van de vier hoofdstromen in psychotherapie: gedrags-, systemische, psychodynamische en cliëntgerichte therapie. Lichaamsgerichte therapie is een toegankelijke, deels nonverbale therapievorm. In deze begeleiding gaan we niet alleen praten, je komt ook in actie. Je focust op je lichaam om te weten wat er vanbinnen leeft aan emoties, gedachten, verlangens, frustraties, denk- en gedragspatronen.

Foto's

Leen De Vuyst in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Gedrags- en cognitieve therapie
Hooggevoeligheid
Lichaamsgerichte therapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie

Werkvormen

Brainspotting
Dramatherapie
Gedragstherapie
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Meditatie
Rollenspel

Onze locatie

Logo Leen De Vuyst

Leen De Vuyst

Leen De Vuyst


Gevaartsestraat 48 8020 Oostkamp
0497 50 12 75 Klik om te bellen