Isabelle De Smet: praktijk SOLTA


parkstraat 14 9688 Schorisse
0497/82.14.27 Klik om te bellen

Over Isabelle De Smet: praktijk SOLTA

Waarom is Isabelle De Smet: praktijk Solta de beste keuze voor u?

Mijn naam is Isabelle. Als erkend klinisch psycholoog en erkend cognitief gedragstherapeut probeer ik een meerwaarde te vormen in de zoektocht die mensen ervaren op een bepaald moment in hun leven. Na 17 jaar ervaring en kennisverrijking blijf ik steeds verder gepassioneerd in mijn vak en school ik mij constant bij. Maar mijn basisprincipes zijn steeds dezelfde gebleven. Iedereen voelt zich wel eens niet goed in zijn vel. Iedereen is daar ook vatbaar voor op bepaalde momenten van het leven. En ... als het jou overkomt, dan kan het zeer zinvol zijn om hierover in gesprek te gaan!

Binnen mijn praktijk vind ik het heel erg belangrijk dat je je in de eerste plaats als persoon op je gemak kan voelen. Iedereen verdient een respectvol en luisterend oor, waartegen hij/zij in het volste vertrouwen zijn/haar verhaal kwijt kan. Soms is enkel een klankbord nodig. Op andere momenten is het nodig om, via een goede interactie, tot verdere inzichten te komen.
U bent expert in uzelf en uw verhaal. Ik kan een meerwaarde bieden vanuit mijn objectieve positie en mijn theoretische kennis. Samen geraken we zo zeker een heel eind verder.

Foto's

Isabelle De Smet: praktijk SOLTA in het kort

Behandelingen

Coaching
E.M.D.R.
Gedrags- en cognitieve therapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie
Volwassenen

Werkvormen

E.M.D.R. en re-attach
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Rollenspel

Onze locatie

Isabelle De Smet: praktijk SOLTA


parkstraat 14 9688 Schorisse
0497/82.14.27 Klik om te bellen