Inge Gielen


Turnhoutsebaan 5 3980 Tessenderlo
+32473682151 Klik om te bellen

Over Inge Gielen

Waarom is Inge Gielen de beste keuze voor u?

Weet je even niet meer welke weg in te slaan? Wie je bent of wil zijn? Voel je je futloos, opgebrand of zonder doel? Of weet je juist geen blijf met je energie?Ben je bang? Heb je een beklemmend gevoel van angst of krijg je paniekaanvallen? Twijfel je aan jezelf of aan je relatie tot anderen? Voel je je misschien tekort gedaan door anderen? Zit je met diepgewortelde emoties? Draag je een zware rugzak op je schouders? Kamp je met onverwerkte gevoelens over levensgebeurtenissen? Wil je werken aan je zelfbeeld? Kan je of durf je er met niemand over praten? Zitten je opvoedingspatronen diep geworteld in je bestaan maar wil je het liever anders? Wens je een carrièrewending maar weet je niet precies wat of hoe? Kamp je met een verslaving of toon je ongewone gedragingen? Ligt de sociale verhouding tot je medemens wat moeilijker? Dan gaan we samen op weg! In een eerste fase pas ik gesprekstherapie toe en vervolgens wordt de therapie aangepast aan jouw noden. De frequentie van de begeleiding is afhankelijk van jouw verwachtingen en doelstellingen. Ik werk met bewustwording van het moment en van jezelf.

Meer over Inge Gielen:

Mijn levenservaring en psychologische achtergrond brengen mij ertoe elk individu te bekijken als een uniek mens met eigen emoties, belevingen en gedragingen. Ieders probleem zal ik beluisteren. De verschillen tussen mensen en de interactie tot elkaar boeien me enorm. Want één ieder is het waard! Ik ben ervan overtuigd dat, als we samen op weg gaan, je je sterktes leert te appreciëren en toe te passen en je een persoonlijke groei kent!

Wat kan Inge Gielen u bieden?

Gesprekstherapie : 45 min per sessie aan 48 euro (ook koppels mogelijk-zelfde prijs)

Gemakkelijk bereikbaar met parking aan de praktijk

Ik ben ook gecertificeerd mindfulnesstrainer en geef groepsessies of individuele trainingen. Voor data en locaties, contacteer me gerust voor meer info.

Foto's

Inge Gielen in het kort

Behandelingen

Aandachttraining
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Gedrags- en cognitieve therapie
Hooggevoeligheid
Relatie- en gezinstherapie
Stress en Burnout

Werkvormen

Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Meditatie

Groepen

Bewust Bewegen
Groepstherapie en mindfulness
Sociale vaardigheidstraining

Onze locatie

Logo Inge Gielen

Inge Gielen

Inge Gielen


Turnhoutsebaan 5 3980 Tessenderlo
+32473682151 Klik om te bellen