IN BALANCE WITH HORSES


Doornstraat 3 2260 Westerlo
0479719368 Klik om te bellen

Over IN BALANCE WITH HORSES

Waarom is IN BALANCE WITH HORSES de beste keuze voor u?

Iedereen verdient het om een betere versie van zichzelf te worden en een nog betere versie van zichzelf te worden! “Ervaar de kracht van paardentherapie of coaching met paarden”. Deze vorm van coaching versneld het therapeutisch effect t.o.v. de andere standaard therapieën omdat men veel sneller tot de kern komt en de inzichten die hiermee gepaard gaan. Op slechts enkele maanden tijd ondervindt men reeds een enorme verandering. Wij zetten kinderen, jongeren en volwassenen weer in hun kracht, dit door hen meer geluk, innerlijke rust en een gezonde balans in hun leven te laten ervaren. Wij zijn gelegen in een rustgevende en bosrijke omgeving waar jij op adem kan komen en samen met de paarden als gids, op ontdekkingsreis kan gaan naar jezelf.

Meer over IN BALANCE WITH HORSES:

Ik ben Martine De Nys, paardencoach en mijn bedrijf werd opgericht omdat ik als ervaringsdeskundige weet hoe erg het is om ongelukkig te zijn. In onze huidige maatschappij is er geen ruimte meer om authentiek te zijn en om stil te staan bij wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Men moet steeds voldoen aan normen en hoge eisen en het nastreven ervan leidt vaak tot gevolgen zoals burn-out, bore-out, depressie. Mijn doel is om mensen wakker te schudden en te kiezen voor zichzelf en wat zij nodig hebben om gelukkig te zijn. Dit door hun valkuilen te herkennen, grenzen aan te geven, hun passie te ontdekken, enz... Mijn missie en waar mijn bedrijf voor staat is dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn en een nog betere versie te worden van zichzelf!

Wat kan IN BALANCE WITH HORSES u bieden?

AANBOD: Individuele coaching (trajectvorm) Groeps- en gezinscoaching Doelgroep zijn kinderen, jongeren en volwassenen. Elke persoon is uniek en we werken holistisch in onze coachings. We zoeken naar de oorzaak en gaan via de verkregen inzichten werken aan jouw valkuilen.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten zijn gesitueerd rondom Westerlo, de Kempen maar ook Limburg, Antwerpen, Gent, dus alle locaties. Ze vinden de weg naar mij via Facebook en mijn website. Ik heb IN BALANCE WITH HORSES opgericht omdat ik vind dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn en een nog betere versie te kunnen worden van zichzelf. En ik streef ernaar dat zij hun grenzen kunnen/durven aangeven en authentiek kunnen zijn. Mijn klanten waarderen mijn warmte, rust, openheid en ze voelen zich begrepen omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben op veel vlakken.

IN BALANCE WITH HORSES in het kort

Behandelingen

Aandachttraining
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Groepstherapie
Hooggevoeligheid
Loopbaanbegeleiding
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie

Werkvormen

Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Meditatie
Oefeningen met het paard

Onze locatie

Logo IN BALANCE WITH HORSES

IN BALANCE WITH HORSES

IN BALANCE WITH HORSES


Doornstraat 3 2260 Westerlo
0479719368 Klik om te bellen