Huis Sana


Kleine Noordstraat 70 8830 Hooglede

Dringende afspraak mogelijk op maandagvooravond
Gespreks- en integratieve persoonlijke therapie
Rustige en landelijke groene omgeving

Over Huis Sana

Huis Sana, gelegen te midden van de weelderige velden van Hooglede, biedt een nuchtere en praktische benadering van welzijn en groei. Opgericht door Evy Soenen, een gedreven individu met een passie voor het helpen van anderen, is deze groepspraktijk een plek waar mensen zich kunnen wenden voor ondersteuning en begeleiding in hun persoonlijke reis naar een beter leven.

De geschiedenis van Huis Sana begon met een oude boerderij die werd omgetoverd tot een modern centrum voor therapie, coaching en wellness. Na een grondige renovatie die begon in 2018 en eindigde in het begin van 2023, opende Huis Sana zijn deuren voor het publiek. Het team groeide snel, met professionals zoals integratieve psychotherapeut Evy, systeemtherapeut Brecht, kindertherapeut Lies en binnenkort loopbaancoach Tamara, die hun expertise aanbieden aan cliënten van alle leeftijden.

Het aanbod van Huis Sana is divers en praktisch. Van algemene integratieve psychotherapie tot individuele en koppeltherapie, elke sessie wordt op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van de cliënt te voldoen. Wat Huis Sana onderscheidt, is niet alleen de expertise van het team, maar ook de toegankelijkheid en vriendelijkheid die je voelt zodra je binnenstapt.

Of je nu worstelt met stress, verminderd zelfvertrouwen, laag zelfbeeld, voortdurende opgejaagdheid, lusteloosheid, relatieproblemen of loopbaanvragen, bij Huis Sana vind je een luisterend oor en praktische begeleiding om je te helpen de uitdagingen van het leven aan te gaan. In deze rustige omgeving kun je even op adem komen en de ondersteuning vinden die je nodig hebt om vooruit te komen.

Ontdek wat bij je leeft... en leef

Foto's

Huis Sana

Huis Sana in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Cognitieve gedragstherapie
Contextuele therapie en hulpverlening
E.m.d.r.
Gedrags- en cognitieve therapie
Hartcoherentie
Integratieve psychotherapie
Jongeren en adolescenten
Kinder-en jeugdpsychotherapie
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Oplossingsgerichte psychotherapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie
Traumatherapie
Verliesverwerking
Volwassenen
Wandeltherapie

Werkvormen

-Duplomethodiek
Creatieve therapie
Duplomethodiek
E.M.D.R. en re-attach
Familieopstellingen
Gedragstherapie
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Speltherapie

Team

Onze locatie

Logo Huis Sana

Huis Sana

Huis Sana


Kleine Noordstraat 70 8830 Hooglede