Het Blijmoedige Meer


Kleinstraat 6 3051 Sint-Joris-Weert

Over Het Blijmoedige Meer

Waarom is Het Blijmoedige Meer de beste keuze voor jou?

De meerwaarde van integratieve psychotherapie is dat de sessie volledig op jou wordt afgestemd, door gebruik te maken van theorie en praktijk uit de vier grote psychologische stromingen. Belangrijk daarbij is dat jouw proces alle tijd en ruimte krijgt om zich op natuurlijke wijze te ontplooien, zonder druk en met respect van jouw eigen tempo, wensen, behoeften en grenzen. “Als een ei breekt door kracht van buitenaf, eindigt er een leven. Als een ei wordt gebroken door kracht van binnenuit, begint er een leven.”

Meer over Het Blijmoedige Meer:

Tijdens de sessies werken we samen toe naar: - het vinden van je eigen stem en innerlijke kracht - het vinden van diepe ontspanning en rust in jezelf - eigen behoeftes én grenzen (her)kennen, respecteren en op een gezonde - manier aangeven door verbindend te communiceren - het helen van kwetsuren en trauma’s - meer evenwicht en stabiliteit in vriendschappen en relaties - herstellen van de balans tussen geven en nemen - opnieuw zin en betekenis ervaren in je leven - je eigen bron van inspiratie, creativiteit en levensvreugde ervaren - het realiseren van jouw dromen, doelen en potentieel

Wat kan Het Blijmoedige Meer je bieden?

Mijn psychologie- en therapieopleidingen geven me de nodige kennis, kunst en kunde om jou te begeleiden tijdens moeilijke momenten in jouw leven. Mijn levenservaringen geven me de open blik, het open hart, het begrip en de warme, veilige bedding waarmee ik jouw verhaal zonder oordeel kan ontvangen. Alles wat je voelt of denkt mag er helemaal zijn. Je bent niet alleen en je hoeft de zware last niet alleen te dragen.

Wie gingen je voor?

Graag begeleid ik jou tijdens moeilijke momenten, crisissen en veranderingsprocessen in je leven en bij uiteenlopende hulpvragen, zoals: - burn-out - depressie - angst- en paniekaanvallen - traumatische ervaringen - rouw- en verlieservaringen - levens- en zingevingsvragen - laag zelfbeeld en (faal)angst - bindings- en verlatingsangst - belemmerende patronen - relatieproblemen, relatiebreuk/echtscheiding - (steeds terugkerende) conflicten met anderen - middelenafhankelijkheid (roken, alcohol, troost zoeken in eten,...)

Foto's

Het Blijmoedige Meer in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Gestalttherapie
Hooggevoeligheid
Integratieve psychotherapie
Lichaamsgerichte therapie
Oplossingsgerichte psychotherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie
Traumatherapie
Volwassenen

Werkvormen

Creatieve therapie
Dramatherapie
Geleide fantasie
Gesprekken
Meditatie
Neuro linguïstisch programmeren
Rollenspel
Werken met dromen

Onze locatie

Logo Het Blijmoedige Meer

Het Blijmoedige Meer

Het Blijmoedige Meer


Kleinstraat 6 3051 Sint-Joris-Weert