Happy Coach


Brouwerij Loriersstraat 1 bus 39 3320 Hoegaarden
0476 54 00 36 Klik om te bellen

Over Happy Coach

Waarom is Happy Coach de beste keuze voor u?

De drie waarden die bij Happy Coach centraal staan, zijn kracht, ruimte en verbinding. Alle werk wat we doen, draagt bij aan het vergroten van je persoonlijke kracht, een gevoel van ruimte en het kunnen creëren van verbinding. We zijn vooral gespecialiseerd in NLP en Ericksoniaanse hypnose (let op, niet hetzelfde als stage-hypnose!) We werken vanuit het vertrouwen dat iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien en dat we allemaal een zeer groot potentieel in ons dragen.

Meer over Happy Coach:

Ikzelf (Emilie) ben oprichter en zaakvoerder. Sinds 2016 werkt Karine ook full time in de zaak. Zij richt zich vooral op de opdrachten binnen bedrijven. We hebben een team loopbaanbegeleiders, verspreid in Vlaanderen, die allemaal opgeleid zijn in Neuro Linguïstisch Programmeren.

Wat kan Happy Coach u bieden?

We werken vanuit verbinding met onze deelnemers en klanten. We werken samen met Anné Linden, ook wel 'first lady of NLP' genoemd. Zij is onze mentor en supervisor en komt nog meerdere keren per jaren opleiding geven bij Happy Coach

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn mensen die op zoek zijn naar concrete handvatten. Ze hebben vragen rond communicatie, zelfvertrouwen, loslaten van angsten, leiderschap, bepalen van doelen en visie, ... De klanten die ook na de sessies bewust bezig zijn met de materie, maken de grootste sprongen in hun groei.

Happy Coach in het kort

Behandelingen

Coaching
Training in zelfbeeld en communicatie

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Hypnotherapie
Lichaamstaal
Neuro linguïstisch programmeren

Onze locatie

Logo Happy Coach

Happy Coach

Happy Coach


Brouwerij Loriersstraat 1 bus 39 3320 Hoegaarden
0476 54 00 36 Klik om te bellen