Groei & Kracht


Antwerpse Steenweg 119 9140 Tielrode
03/435.49.14 Klik om te bellen

Over Groei & Kracht

Mijn doel als coach
is om mensen die een fysieke ziekte hebben aan zoals maag, darmen, levern, overgewicht en allergieën via mijn metfysische 9D helingsproces vrij van symptomen te krijgen of naar een betere toestand van gezondheid. Daarnaast help ik je graag rond het bewustworden van je proces wat dat ook mag zijn.
Als laatse maar minst belangrijke werk ik samen heel graag met je in je zelfaanvaarding.
Mijn doel als coach is om mensen die één kwaal hebben aan de lichaamsdelen of in het algemeen aan gewicht , zoals hiernaast vermeld, bij te staan in een geheel van een metafysisch bewustwordingsproces dat er bij hoort.


?

Dit geheel van de fysieke “zie-ikte” wordt vanuit 9 domeinen benadert om naast bewustwording ook de nodige coaching te ontvangen die leidt tot een weg van samen-leven met of zelfs tot het vrij zijn van symptomen.

.

Ik ben Wendy Mertens, bachelor in de gezinswetenschappen en diverse bijscholingen. Ik werk reeds 6 jaar als coach in een privé praktijk met daarnaast het geven van cursussen in beperkte groepen in de praktijk als online.

?

Jaren terug begon mijn eigen zoektocht in de helling van de fysieke “zie-ikte” die hier links staan. Ik nam het niet zomaar meer aan van de dokters: je moet er mee leven of neem dit pilletje maar of het idee ‘het zit in de genen”.

?

En ja, zo heb ik al heel veel zelf omgedraaid dat ik zelf symptoom vrij ben of dat het volledig weg is. Momenteel werk ik zelf nog aan alles wat rond mijn metabole stoornis te maken heeft om hier ook mijn eigen 9D proces in toe te passen  en de bewustwording van het geheel te doen en vrij er van te zijn.

?

Ja, ik ben overtuigd dat het belangrij is voor iedereen om de relatie van wat gezondheid nu tegenwerkt in die 9 domeinen te begrijpen en de transformeren om zo te groeien in je eigen spiritueel proces als groei.

Naast dit is bewustwording van wat zich in en om mee speel heel belangrijk voor mij  en vind ik dat het iets is waar iedereen sterk mee bezig hoort te zijn, omdat we zelf toch onze wereld maken. In dit aspect kan ik je zeker ook bijstaan.

?

Als laatste van alles waar ik mee bezig ben is zelfliefde, of eerder zelfaanvaarding. Jezelf aanvaarden voor wie je bent met al je schaduwkanten en die dan transformeren naar de licht-kanten dat ze in zicht houden. Ik geloof dat Licht in iedereen zit , maar dat we teveel ons ego ons laten tegen houden of niet goed weten hoe er mee samen te werken. Dit is één van mijn punten waar ik zo graag anderen in begeleidt. Bewustwording op zijn diepste niveau.

?

De info op deze website gaat over mijn werk. De blogs zijn vrij te consulteren. Daarnaast vind je hier overzichten van toekomstige cursussen , en alles waarmee ik je graag wil bij staan in je proces.

?

Love,

Wendy

Foto's

Groei & Kracht in het kort

Behandelingen

Coaching
Hooggevoeligheid
Reiki
Stress en Burnout

Werkvormen

Familieopstellingen
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Meditatie
Rollenspel
Werken met dromen
Werken met video

Groepen

Groepstherapie en mindfulness
Leer positief denken
Ouder-kind relaxatie

Onze locatie

Groei & Kracht


Antwerpse Steenweg 119 9140 Tielrode
03/435.49.14 Klik om te bellen