Gesprekstherapeut aarschot


Gasthuisstraat 51 3200 Aarschot
0479 02 12 43 Klik om te bellen

Individuele gesprekstherapie
Relatietherapie
Opvoedingsondersteuning

Over Gesprekstherapeut aarschot

Ik ben Jorn JEHAES, geboren in 1974 en woonachtig in de Gasthuisstraat 51. Van opleiding ben ik master in klinische pedagogiek.

Beroepshalve was ik 14 jaar directeur van een centrum voor ambulante revalidatie voor kinderen met ontwikkelingsstoornissen. Daarnaast was ik lector in verschillende onderwijsdomeinen en vervulde ik vier jaar lang een onderzoeksopdracht aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Sinds 2009 ben ik werkzaam als therapeut. Naast mijn werk van therapeut, studeer ik vandaag aan de KULeuven een master theologie en in de UGent een master na master in de psychoanalytische psychotherapie.

U kan bij mij terecht voor persoonlijke of relatieproblemen zoals u op mijn website kunt lezen:www.gesprekstherapeut-aarschot.be. Ook voor opvoedingsmoeilijkheden kunnen ouders bij mij terecht.

Naast een ondersteunende therapie, is er een mogelijkheid tot oplossingsgerichte therapie of kan er gekozen worden voor een langdurige en diepgaandere psychoanalytisch proces. Relatietherapie is eveneens mogelijk. Daarnaast kan u mij voor opvoedingsproblemen, schooladvies of een dynamisch persoonlijkheidsonderzoek engageren.

Veeleer zal afstemming gezocht worden met de persoon en wordt de meest geschikte methode gezocht voor degene die op gesprek komen. U kan mijn werk omschrijven als een proces van uitwisselen en zoeken naar manieren om mensen ondanks hun moeilijkheden binnen hun sociale netwerken, hun intieme relaties en werkervaring beter bij zichzelf aanwezig te laten zijn.

Voor een eerste afspraak, die 60 minuten in beslag neemt, belt u het nummer 0479 021243 of stuurt u een mail naar jorn.jehaes@gmail.com

Verander je leven door bij jezelf in relatie te blijven

Foto's

Gesprekstherapeut aarschot in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Loopbaanbegeleiding
Psychoanalyse
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Werken met dromen

Onze locatie

Logo Gesprekstherapeut aarschot

Gesprekstherapeut aarschot

Gesprekstherapeut aarschot


Gasthuisstraat 51 3200 Aarschot
0479 02 12 43 Klik om te bellen