Dicera Psychotherapie


Schoonbroek 150 2180 Ekeren
03 334 22 03 Klik om te bellen

Over Dicera Psychotherapie

Bij Dicera Psychotherapie hebben wij reeds een uitgebreide ervaring. Hierdoor zullen wij u steeds gepast verder kunnen helpen.

Wij richten ons op het verhelpen van de meest voorkomende factoren zoals, relatietherapie, depressie, burn-out, stress, angst, echtscheiding, psychosomatische klachten, verminderd libido & andere gelinkte zaken.

Tegenwoordig kampen er veel mensen met een laag zelfbeeld maar durven hier geen hulp voor te zoeken. Heb je last van een laag zelfbeeld, faal of andere angsten, duistere gedachte? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Zit je ergens mee, aarzel dan niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een eerste intakegesprek. Bij ons communiceren we op een effectieve manier die u helpt om de nodige emoties los te breken. We werken aan alle aspecten zodat u kunt leren omgaan met angst, verdriet en andere fysieke en emotionele symptomen..

Dicera Psychotherapie werkt enkel volgens de meest vooruitstrevende methodes. Ons motto is dan ook:  "We staan ervoor en we moeten erdoor."

Veranderen is niet gemakkelijk, maar het is aan jou om het te doen, samen met ons.

Als u meer wilt weten over onze organisatie en de diensten die we aanbieden, is onze website een goede plek voor meer informatie. www.dicera.be 

Foto's

Schrijf je in voor onze workshop "Omgaan met bedrog"

Dicera Psychotherapie in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Psychoanalyse
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie

Werkvormen

Familieopstellingen
Gesprekken
Lichaamstaal
Rollenspel

Groepen

Faalangsttraining
Groepstherapie en mindfulness

Onze locatie

Logo Dicera Psychotherapie

Dicera Psychotherapie

Dicera Psychotherapie


Schoonbroek 150 2180 Ekeren
03 334 22 03 Klik om te bellen