de Therapie


Koningin Astridlaan 143 2880 Hingene
0498698586 Klik om te bellen

Over de Therapie

Waarom is de Therapie de beste keuze voor jou?

Ik ben gespecialiseerd in trauma gerelateerd lichaamswerk. Het lichaam is een niet te onderkennen schakel in verwerking van alle mogelijke trauma's. Als je de lichamelijke ervaring aanpakt kan de geest weer rustig worden en mag de strijd die er vaak jarenlang gevoerd wordt stoppen. Dit werk maakt dat cliënten zelfs niet hoeven te praten om hun trauma's te verwerken. Het is immers dikwijls moeilijk voor hun om taal te geven aan wat hun is overkomen of aangedaan. Dit alles kan enkel plaatsvinden wanneer er voldoende veiligheid wordt ervaren. Dat gevoel van veiligheid probeer ik telkens opnieuw zo goed mogelijk te creëren. Veiligheid gaat voor alles.

Meer over de Therapie:

Ik ben ervan overtuigd dat ik zeker en vast iets kan betekenen in de wereld van de traumatologie. Iedereen heeft recht op leven vanuit vrije wil zonder gestuurd te worden door ervaringen uit het verleden. De Therapie gaat samen met jou de uitdaging aan om overleven te transformeren naar leven uit vrije wil met vrije keuzes. Verder specialiseer ik me ook in nutritionele psychologie. Zoals de oude Egyptenaren reeds wisten begint een gezond leven in onze darmen. Dus ook daar besteed ik de nodige aandacht aan.

Wie gingen je voor?

Mensen die bij mij om hulp komen hebben de meest uiteenlopende vragen. Dit varieert van zwaar getraumatiseerde mensen tot mensen met een burn out of depressie. Het spreekt voor zich dat dit vaak onderling gerelateerd is. Ook cliënten die simpelweg even de weg kwijt zijn, of op een kruispunt staan in hun leven waar ze een beetje hulp nodig hebben in de juiste afslag te vinden. Eén van de aspecten die hun allemaal het meest aanspreekt is de veiligheid die er geboden wordt en het feit dat ik steeds opnieuw iedereen zal informeren over het hoe en waarom ze zijn wie ze zijn. Ik benadruk dan ook opnieuw en opnieuw dat wat ze ook doen of zeggen ze volledig en totaal normaal zijn. Een boodschap die veel mensen voor de eerste maal in hun leven horen.

Foto's

Krisje Vermeiren

de Therapie in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Contextuele therapie en hulpverlening
Hartcoherentie
Hooggevoeligheid
Hoogsensitiviteit
Integratieve psychotherapie
Lichaamsgerichte therapie
Oplossingsgerichte psychotherapie
Stress en Burnout
Traumatherapie
Verliesverwerking
Video- en online consultaties
Volwassenen

Werkvormen

Familieopstellingen
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Meditatie

Onze locatie

Logo de Therapie

de Therapie

de Therapie


Koningin Astridlaan 143 2880 Hingene
0498698586 Klik om te bellen