Christine Decruy


Meerstraat 145 1852 Grimbergen (Beigem)
0486136541 Klik om te bellen

Over Christine Decruy

Wie is Christine Decruy?

Ik ben klinisch psychologe en psychotherapeute. Het is mijn passie om mensen bij te staan op momenten waarop het leven hen serieus uitdaagt en ze even de energie, verbinding, richting of moed kwijt zijn.
Vóór mijn carrière als psychologe heb ik een tiental jaar in een commerciële functie in een internationaal IT-bedrijf gewerkt, waardoor ik affiniteit heb met de realiteit en de uitdagingen in het bedrijfsleven. Mijn praktijk zit in Grimbergen (Beigem), in de rand van Brussel. Wanneer je niet naar de praktijk kunt komen, is online therapie ook een optie.

Waarvoor kan je bij Christine Decruy terecht?

Mensen kunnen bij mij terecht voor onder andere burn-out, trauma, depressie, angsten, relatieproblemen en rouw & verlies. Zowel individuele-, relatie- als gezinstherapie zijn mogelijk in het Nederlands, Engels, Frans en eventueel in het Duits. Aangezien iedereen en elke situatie uniek is, stem ik het therapieproces zo individueel mogelijk af op de persoon die voor mij zit. Naast de klassieke gesprekstherapie, maak ik regelmatig gebruik van EMDR, stabilisatietechnieken, wetenschappelijke hypnose, hartcoherentie, technieken rond rouw & verlies, mindfulness, etc.
Ook bedrijven kunnen bij mij terecht. Denk bijvoorbeeld aan psychologische bijstand na een traumatische gebeurtenis, lezingen over het versterken van veerkracht en het bijdragen aan een positievere werksfeer, specifieke bedrijfsgebonden thema's.

Waarom kies je voor Christine Decruy?

Ik kies er bewust voor om slechts een beperkt aantal cliënten per week te zien. Zo kan ik mij in alle rust op jou afstemmen, zonder de klok in de gaten te moeten houden. Ik geloof heel sterk in de kracht van de vertrouwensband tussen cliënt en therapeut. Als cliënt ben jij de expert op het vlak van jouw leven, jouw sterktes, jouw ervaringen, etc. Op de achtergrond stuur ik het therapieproces aan, zodat onze gesprekken zo gericht mogelijk kunnen verlopen. Wil je meer weten over mijn praktijk en mijn werkwijze? Neem dan gerust een kijkje op mijn website https://www.psycholoog-grimbergen.be/ of neem telefonisch contact met mij op.

Christine Decruy in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
E.m.d.r.
Echtscheidingsproblematiek
Hartcoherentie
Hooggevoeligheid
Hoogsensitiviteit
Integratieve psychotherapie
Jongeren en adolescenten
Oplossingsgerichte psychotherapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie
Traumatherapie
Verliesverwerking
Video- en online consultaties
Volwassenen
Wandeltherapie

Werkvormen

E.M.D.R. en re-attach
Gesprekken
Hypnose
Lichaamstaal
Werken met dromen

Onze locatie

Logo Christine Decruy

Christine Decruy

Christine Decruy


Meerstraat 145 1852 Grimbergen (Beigem)
0486136541 Klik om te bellen