Buyst Tanja


Frans de Potterstraat 12 9840 Gent
0477/55.65.36. Klik om te bellen

Over Buyst Tanja

Burn-out-  Relatietherapie - Wandeltherapie - Depressie

Equilibries biedt u ondersteuning bij emotionele en stressgerelateerde problemen. De hulpverlening wordt aangepast aan jouw specifieke problemen en hulpvragen. Elke therapeut werkt met verschillende methoden en technieken, waaronder focussing, EMDR, EFT, brainspotting, wandeltherapie en ontspanningstechnieken,…

Verschillende problemen en hulpvragen kunnen aan bod komen binnen de praktijk:identiteits –en zingevingsvragen, depressie, angsten, trauma en andere verwerkingsproblemen, verlieservaringen, relatieproblemen, burn-out, psychosomatische klachten, stress, persoonlijkheidsstoornissen, CVS, fybromyalgie, eetstoornissen, …

Voor burn-out hebben we een 10 weken programma met zowel psychische als lichaamsgerichte begeleiding. Wandeltherapie maakt hier integraal onderdeel van uit waardoor u ook thuis zelf aan de slag kan tussen 2 sessies. De autonomie van de cliënt wordt ten alle tijde gerespecteerd.

Tijdens de relatietherapie bekijken we de knelpunten van beide partners en worden triggers snel en duidelijk opgespoord en technieken aangereikt om er weer samen voor te gaan.

Ook gespecialiseerd in vliegangst. Dit wordt aangepakt met EFT.

Sedert 2015 ook wandeltherapie. Zeer doeltreffend bij depressie en burn-out. Door de bilaterale stimulatie en beweging van armen en benen, komt men uit de vicieuse cirkel van negatieve gedachten. Symboliek uit de natuur helpt u om de wijsheid die ieder van ons in zicht draagt, op een luchtige manier naar buiten te kunnen brengen.

Foto's

Buyst Tanja in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Lichaamsgerichte therapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Wandeltherapie

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Rollenspel

Groepen

Groepstherapie en mindfulness

Onze locatie

Buyst Tanja


Frans de Potterstraat 12 9840 Gent
0477/55.65.36. Klik om te bellen