Buyst Tanja


Frans de Potterstraat 12 9840 Gent
0477/55.65.36. Klik om te bellen

Kortdurend programma voor mensen met burn-out
Burn-out en stress gerelateerde klachten
Wandelcoaching

Over Buyst Tanja

Burn-out- Relatietherapie - Wandeltherapie - Depressie

Equilibries biedt u ondersteuning bij emotionele en stressgerelateerde problemen. Onze hulpverlening wordt aangepast aan jouw specifieke problemen en hulpvragen. Elke therapeut werkt met verschillende methoden en technieken, waaronder Focussing, EMDR, EFT, Brainspotting, Wandeltherapie en Ontspanningstechnieken,…

Je kan bij ons terecht voor heel diverse hulpvragen zoals identiteits –en zingevingsvragen, depressie, angsten, trauma, verlieservaringen, relatieproblemen, burn-out, psychosomatische klachten, stress, persoonlijkheidsstoornissen, CVS, fybromyalgie, eetstoornissen, …

Voor burn-out hebben we een 10 weken programma met zowel psychische als lichaamsgerichte begeleiding. Wandeltherapie maakt hier integraal onderdeel van uit waardoor u ook thuis zelf aan de slag kan tussen 2 sessies. De autonomie van de cliënt wordt ten alle tijde gerespecteerd.

Tanja Buyst is gespecialiseerd in relatietherapie. Partners leren meer spreken vanuit hun eigen behoeften en leren technieken aan om terug met elkaar te kunnen communiceren op een dieper niveau.

Sedert 2015 zet ze ook wandeltherapie in. Dit blijkt zeer doeltreffend bij depressie en burn-out. Door de bilaterale stimulatie en beweging van armen en benen, komt men uit de vicieuse cirkel van negatieve gedachten. Symboliek uit de natuur helpt bovendien om de wijsheid die ieder van ons in zicht draagt, op een luchtige manier naar buiten te kunnen brengen.

Tanja Buyst is ook co-auteur van het boek Walkie Talkie, Samen op weg naar een betere relatie. Doorheen 7 wandelingen leren koppels terug tot meer verbinding te komen op een luchtige en leuke manier.

Ik heb het nog nooit geprobeerd dus ik kan het

Foto's

Buyst Tanja in het kort

Behandelingen

Hartcoherentie
Integratieve psychotherapie
Lichaamsgerichte therapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Wandeltherapie

Werkvormen

Brainspotting
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Meditatie
Rollenspel

Groepen

Groepstherapie en mindfulness

Certificeringen

Diploma Integratief Psychotherapeut

Onze locatie

Logo Buyst Tanja

Buyst Tanja

Buyst Tanja


Frans de Potterstraat 12 9840 Gent
0477/55.65.36. Klik om te bellen