Bemiddelingsteam


Kalverweide 12 9100 Nieuwkerken Waas
0486262392 Klik om te bellen

Over Bemiddelingsteam

Vanuit mijn vroegere werkervaring in het Centrum Algemeen Welzijnswerk werd ik meermaals geconfronteerd met mensen die zich bevonden in een scheidingsbeslissing waarin  zijzelf en de kinderen de dupe waren. Vanuit die ervaring en interesse om mensen hier beter in te kunnen begeleiden ben ik de opleiding Bemiddeling in Familiezaken gaan volgen aan het VCOK en aansluitende de specialisatie ouderschapsbemiddeling.

In mijn huidige job werk ik als crisisinterventiecoach rechtstreeks in de gezinnen zelf. Hierbij is het deskundig hanteren van zeer emotionele, moeilijke en conflictueuze situaties belangrijk om de mensen terug rust en structuur te brengen in hun dagelijks leven.

Verder werk ik als zelfstandige in bijberoep als Erkend bemiddelaar in familiezaken. 

Ik ervaar dat mensen in een echtscheiding alleen maar de beste regeling willen maar doordat ze zelf middenin de crisis zitten ze dit belang wel eens onbewust uit het oog kunnen verliezen. Mijn ervaring is dat mensen doorheen de bemiddeling een proces doormaken waarin ze zelf beslissingen kunnen nemen dat rekening houdt met de verschillende partijen (ex-partners en kinderen) dit ondersteund door ons als bemiddelaar. Op die manier nemen mensen beslissingen waar ze zelf volledig van overtuigd zijn en ze met een goed en tevreden gevoel kunnen afsluiten.

 

 

 

Bemiddelingsteam in het kort

Behandelingen

Coaching
Echtscheidingsproblematiek

Werkvormen

Gesprekken

Onze locatie

Bemiddelingsteam


Kalverweide 12 9100 Nieuwkerken Waas
0486262392 Klik om te bellen