Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Ommegangstraat 94
    9420 Erpe-Mere
  • 0474905351

Antinea De Valck

Doelgroep

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen met de meest uiteenlopende problematieken of vragen bij mij terecht. Enkele voorbeelden: angst, depressie, schuld, minderwaardigheidsgevoelens, traumaverwerking, kwaadheid, relationele problemen, …

Werkwijze

Ik geef je de tijd om te spreken (of beelden te maken) over wat je bezighoudt en bied je de mogelijkheid om zelf richting te zoeken in jouw leven. Als therapeut neem ik niet de positie in van probleemoplosser: ik kan jou alleen helpen om zélf een oplossing uit te vinden die voor jou werkt.

Sommige mensen kunnen zich goed uitdrukken via woorden, terwijl andere mensen geen woorden vinden voor wat er in hen omgaat. Nog anderen gebruiken veel woorden, maar zeggen niet waar het echt om draait. Naast gesprekstherapie, kunnen kinderen én volwassenen bij mij ook terecht voor creatieve (beeldende) therapie.

Praktisch

Bel of mail gerust eens om een eerste afspraak te maken. Indien ik jouw oproep niet meteen kan beantwoorden, laat dan een boodschap na met je naam en telefoonnummer zodat ik je zo snel mogelijk kan terugbellen. Meestal wordt 1 keer per week afgesproken. De richtprijs is 45 euro.

Ligging

De praktijk is gelegen in een rustige buurt die makkelijk te bereiken is met de wagen via de E40 en de N46/N9 vanuit de regio’s Gent, Lede, Aalst, Denderleeuw, Ninove, Wetteren, Geraardsbergen, Brakel. U kunt gratis parkeren voor de praktijk. De praktijk is eveneens te bereiken via de belbus 385 Lede – Erpe-Mere (halte Diepestraat).
Behandelingen

  • Clientgerichte psychotherapie
  • Psychoanalyse
  • Rouwverwerking