sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Suzanne Lilarstraat 35
    9000 Gent
  • 0483/599817
  • Website

Isolde Roose - Klinisch psycholoog - Psychotherapeut

De therapiepraktijk biedt psychotherapie aan voor (jong)volwassenen, waarbij we samen duurzaam werken aan allerhande moeilijkheden van psychische en relationele aard.

Cliënten kunnen met uiteenlopende hulpvragen en zorgen bij de praktijk terecht:
- rouw door een verlieservaring, neerslachtigheid, pijn, verdriet
- angstgevoelens (faalangst, scheidingsangst,…), paniekgevoelens
- piekeren, onzekerheid, je niet goed in je vel voelen, weinig zelfvertrouwen ervaren
- vast lopen in de zoektocht naar je eigen identiteit, je afvragen wie je bent en wat je nodig hebt
- lichamelijke en psychosomatische klachten (buikpijn, hoofdpijn, overgeven,…)
- slapeloosheid, vermoeidheid, futloosheid, een gevoel van zinloosheid ervaren
- rusteloosheid, opgejaagdheid of overbeweeglijkheid
- woedeaanvallen, opgekropte en/of explosieve emoties
- relationele moeilijkheden: een verlangen om de verbinding met belangrijke anderen (partner, gezin,…) terug aan te halen en te versterken, elkaar niet meer begrijpen, elkaar niet meer vinden, worstelen met aanhoudende conflicten en ruzies, communicatiemoeilijkheden ervaren
- …

De stap zetten naar psychotherapie is meestal niet eenvoudig en vergt doorgaans heel wat moed. Tijdens een kennismakingsgesprek, dat vrijblijvend is voor alle partijen, verkennen we de hulpvraag. We nemen de tijd om na te gaan of deze vorm van hulpverlening ‘past’ en of het ‘klikt’ tussen cliënt(systeem) enerzijds en therapeut anderzijds. In overleg bepalen we de frequentie van de afspraken. Afhankelijk van de hulpvraag bekijken we op welke manier we zullen werken.

Ik ben Isolde Roose (°1979), klinisch psycholoog en psychotherapeut, met specialisaties in focussen in psychotherapie, emotiegerichte psychotherapie en systeemtherapie. Ik kan steunen op een jarenlange werkervaring als psycholoog en psychotherapeut. Naast mijn werk binnen de praktijk begeleid ik sinds 2013 studenten met psychosociale en studiegerelateerde moeilijkheden aan een hogeschool. Voordien werkte ik gedurende 10 jaar met kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele moeilijkheden en/of een mentale beperking binnen diverse werkcontexten (revalidatiecentrum, thuisbegeleiding, buitengewoon onderwijs,...). Daarnaast bouwde ik een ruime ervaring op in het psychotherapeutisch werken met (jong)volwassenen, ouders, gezinnen en koppels. 


Alle praktische en inhoudelijke informatie is terug te vinden op de website: www.isolderoose.be. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen bij vragen (tel. 0483/59 98 17, isolderoose@hotmail.com).Isolde Roose - Klinisch psycholoog - Psychotherapeut in het kort

Behandelingen

  • Clientgerichte psychotherapie
  • Relatie- en gezinstherapie
  • Rouwverwerking
  • Systeemtherapie

Werkvormen

  • Gesprekken