Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Berkenhof 4
    3300 TIENEN
  • 0491/24.30.48

Tom Delvaux

Welkom

Mijn naam is Tom Delvaux (1986). Ik verkies een persoons- en belevingsgerichte benadering vanuit het kader van de Emotion Focussed Therapie (EFT). Ik sta samen met cliënten stil bij wat voor hen op dat moment belangrijk is en dat op de manier die hen het beste ligt. Er is veel aandacht voor het werken met de beleving en het emotioneel functioneren.

Je kan met een breed gamma aan vragen of klachten terecht die jouw algemeen welbevinden beïnvloeden. Misschien zit je vast en raak je niet vooruit of misschien vind je net de rust niet om stil te staan. Therapie heeft niets te maken met ‘gek zijn’. Therapie gaat over de moeilijkheden die we in ons leven tegenkomen en moeizaam opgelost krijgen. Depressieve klachten, angst, burn-out, rouw, post-traumatische problemen. Vage klachten, het gevoel niet verder te kunnen, willen leven, maar niet meer op deze manier, weinig energie,...
Een goede raad: neem contact op met je huisarts!


Praktisch:

Hoe gaat het in zijn werk?

Een therapie start met vijf sessies, een intakeperiode waarin we samen kijken wat jij van therapie verwacht en wat therapie voor jou te bieden kan hebben. Na die vijf sessies spreken we af hoe we het verder gaan doen met een therapiecontract. Niets dat wettelijk bindend is, maar een manier om ons wederzijds te engageren. Hoe het er dan concreet uitziet, is voor ieder verschillend en wordt samen met jou overeen gekomen.

Tarief:

45 euro / sessie (50 min)


Contact: 
 
Opgelet telefoonnummer gewijzigd (01/2017):
0498/20.83.81 

Tom DelvauxTom Delvaux in het kort

Behandelingen

  • Clientgerichte psychotherapie
  • Rouwverwerking
  • Stress en Burnout

Werkvormen

  • Gesprekken