ARAN-Consulting


Gouden-Boomstraat 1 8000 Brugge
0478 32 42 28 Klik om te bellen

Over ARAN-Consulting

ARAN-Consulting : praktijk voor complementaire hulpverlening : coaching, hypnose, naturopathie, verslavingsconsulent.
Opleidingen, workshops en lezingen.

Bio-ingenieur André Roelants stapte na meer dan 20 jaar carrière als bedrijfsconsulent, commercieel- en marketingmanager, (fulltime) over naar de wereld van de hulpverlening.

Hij behaalde een getuigschrift van Orthotherapeut, en hypnotherapeut en volgde in binnen- en buitenland cursussen en opleidingen (met getuigschrift) in de Chinese filosofie, NLP, psychologie, angstcoaching, korte oplossingsgerichte therapie, rookstopconsulent, Reiki, Voetreflexzonetherapie, Oorkaarstherapie, Oorreflexologie, Energetische Lichaamsmassage, Lachcoaching…

Hij is former gastdocent aan Vives hogeschool Brugge.

Hij noemt zich “gezondheidscoach”.

Hij heeft nu ruim 25 jaar een zelfstandige praktijk in de complementaire hulpverlening waarbij psychotherapie en hypnotherapie een vaste plaats innemen. Alle sessies zijn uitsluitend persoonlijk en op afspraak.

ARAN is gespecialiseerd in het wegwerken van angsten, fobieën en gevolgen van (jeugd)trauma's.

Wij kunnen ook helpen om het psychosociaal welbevinden op te krikken en de veerkracht en psychische weerbaarheid van eenieder terug op een aanvaardbaar peil te brengen. Hoe een positief zelfbeeld creëren en het zelfvertrouwen terug op peil brengen is een veel voorkomende vraag.

Daarnaast hebben wij ook programma's ontwikkeld voor het wegwerken van allerlei verslavingen.(drugs, alcohol, snoepen, roken, gokken...)

Bevrijdings-coaching, psychodynamische hypno-coaching en cognitieve gedrags-coaching zijn onze meest gebruikte begeleidingsvormen, en dit afhankelijk van de hulpvraag

ARAN, uw partner in gezondheid

ARAN-Consulting in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Gedrags- en cognitieve therapie
Stress en Burnout
Traumatherapie

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Hypnotherapie
Neuro linguïstisch programmeren

Onze locatie

Logo ARAN-Consulting

ARAN-Consulting

ARAN-Consulting


Gouden-Boomstraat 1 8000 Brugge
0478 32 42 28 Klik om te bellen