Anne Geerts


Statiestraat 105 1740 Ternat
0476/89 80 06 Klik om te bellen

Over Anne Geerts

Waarom is Anne Geerts de beste keuze voor u?

Als Gestalt psychotherapeut help ik jou thuis komen bij jezelf, emoties verwerken en herontdekken hoe je terug en terug bij jouw innerlijke kracht komt om zaken aan te pakken. Je wordt je bewust van jouw gewaarzijn, gedachten, gevoelens zodat hoofd, hart en buik weer samenwerken. We gaan in dialoog, gebruiken werkvormen die passen bij jouw vraag en (groei)behoefte. je krijgt steun, feedback en wordt gestimuleerd om vanuit jezelf terug helderheid (overzicht, inzicht, doorzicht, vooruitzicht) te krijgen en goesting je leven vorm te geven. Ik geloof dat de iedereen een innerlijk kompas heeft en bij een goed contact hiermee weet wat hem/haar te doen staat. Ik vertrouw in de kracht van mensen. 

Meer over Anne Geerts:

Ik heb 23 jaar ervaring als ontwikkelingsgericht trainer en coach in soft skills & embodiment

Als loopbaancoach aanvaard ik VDAB-LOOPBAANCHEQUES dankzij mijn samenwerking met School4Power, een VDAB-erkend centrum.

Zowel als therapeut, conflictbemiddelaar, (loopbaan)coach, trainer soft skills en als 5Ritmesdansdocent begeleid ik contactherstel, breng ik mensen thuis bij zichzelf en help ik hen vrijheid ervaren om zichzelf te uiten (expressie) privé en op het werk. Als mensen goed in contact staan met zichzelf (lijf, hart, hoofd, droom) kunnen ze makkelijker met anderen contact maken en gaan voor wat ze te brengen hebben in de wereld. ik geloof dat we elke dag kansen krijgen om te groeien, om zaken anders aan te pakken en te ont-wikkelen.

Wekelijks geef ik sessies in lichaamswerk als 5Ritmesdansdocent (sinds '05) "awareness", "focus" en contactmechanismen uit de Gestalt nog meer lijf kregen (embodiment). Omdat mensen en wat hen beweegft en in beweging houdt mij boeit, bleef ik opleidingen volgen in NLP, Sjamanisme, Intuitieve ontwikkeling, Psychopathalogie, DSMIV, (familie)opstellingen, traumahealing, equicoaching....

Sinds '17 ben ik erkend Bemiddelaar in Familiale en in Sociale Zaken (werkgerelateerde conflicten) en gebruik ik mijn vaardigheen om de dialoog tussen mensen te bevorderen in conflictsituaties.

Wat kan Anne Geerts u bieden?

- individuele en relatietherapie,  - loopbaanbegeleiding met VDABcheques voor werknemer/zelfstandigen  - wegwerken van onbewuste belemmerende gedachten (F.E.E.T), -conflictbemiddeling zowel in familiale zaken (echtscheiding, nieuw samengesteld gezin,...) als in sociale zaken (werkgerelateerde conflicten), - coaching in vaardigheden en loopbaanbegeleiding, ...

Foto's

Anne Geerts in het kort

Behandelingen

Coaching
Contextuele therapie en hulpverlening
Echtscheidingsproblematiek
F.E.E.T
Gedrags- en cognitieve therapie
Gestalttherapie
Hartcoherentie
Hooggevoeligheid
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Oplossingsgerichte psychotherapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Volwassenen

Werkvormen

Creatieve therapie
Familieopstellingen
Geleide fantasie
Gesprekken
Kinesiologie
Lichaamstaal
Meditatie
Rollenspel
Werken met dromen

Groepen

Bewust Bewegen
Sociale vaardigheidstraining